..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimecres, 4 de juliol de 2007

acampadajove

Havent passat el senglar rock, ara ens queda l'acampadajove

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ens veiem allà suposo...

espero que vegis tants canells com l'any passat!

cuida'tninadefil ;)

folguereta ha dit...

Eis noia!!

Com va tot per la city?

Doncs si, allà estarè, suposo que altra volta mirant canells, jejej

ens veiem per allà!!

un petò

gretel ha dit...

hey hou!!
kina enveja de cartell collons!
avere si va tant bé o millor que l'any passat, espero que ho disfruteu i feu pople a l'akampada!!
un petó des d'Argentina, la terra del sol i del bon vi (res a envejar amb els Penedés o Costers del Segre.....ha ha ha!!!))

Anònim ha dit...

ieep tuu!
k no thi vaig veure pas per allà...excepte quan vaig arribar pro b m'hagués fet gràcia saludar-te d'una mica més a prop!

ja mexplicaràs per on et vas perdre.. ;)

un petó!


ninadefil

folguereta ha dit...

ja t'ho explicaré!

Tot i que si parlès amb en Bernat ho sabràs de sobres....

A mi tb m'hagues barrufat trobar-vos per alla i petar la xerrada que son poques voltes les que coincidim pel mòn.

Salut!