..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

diumenge, 15 d’abril de 2007

oh!!!!!!!! my god!!!!!!!!!!

En algun que altre correu d'estos que corren i no deixen de córrer per les nostres direccions de correu, vaig poder rebre una foto com aquesta:

i la veritat és que vaig pensar “déu meu” quin personal.

Peró avui m'he trobat amb la sorpresa al meu poble mateix, i és que els funcionaris del poble havien set ordenats o per la seua iniciativa mateix, ha pintar a la porta del cobert de material situat al frontó, l'escut del poble i per sorpresa m'he trobat pintat això: (foto amb mòbil)

i la veritat és que he tornat a pensar “déu meu” quin personal.

Una senyera de cinc barres vermelles fetes de sang, imperdonable!!!!! Que en diria en Guifré el pilós de tot axió?Espero que sigui corregit ben aviat i passo nota al nostre alcalde.


Fins aviat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿¿Gifré o Guifré?? mmm...jo diria que Guifré!!

La que no és seria ha dit...

No vui arribar a pensar que els funcionaris no poden ni pintar la seva senyera, no vui pensar que aquests funcionaris són els que desenvolupen el sistema executiu estatal, no vui pensar que existeix gent que no té cap típus de cultura sobre els símbols de la seva Nació.
Com que no vui arribar a pensar-ho, no et comentaré la imatge.