..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimecres, 11 d’abril del 2007

Els "CiudadASNOS" comencen la campanya electoral....

Doncs això sembla, els CiudadASNOS han començat la seua campanya electoral amb un vídeo del MUNDO TV publicat a Telemadrid..


Us deixo el vídeo "ciudadanos de segunda" i una de les respostes que ha rebut el director del documental de part de na Pilar Rahola i en Josep Cuní.
Jo només vull preguntar-me sobre tots aquests drets, i que passa quan un catalano parlant neix a Madrid? pq no l’eduquen en català? pel mateix motiu que a Catalunya l’escola es en català a Madrid és en castellà.
Per que aquest senyor no s’ha desplaçat a Perpinyà hi ha visitat als menuts catalanoparlants que no poden estudiar en català, sent la seua llengua materna?

Demagògia? no, gràcies

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo