..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 8 de gener del 2007

Fins mai...! jo apostato

He trobat a la red, per aquell que vulgui, les pases a seguir per desapareixer de la base de dades de l'esglesia...

No cal ser ateu per apostatar, es pot ser cristià crític, de base, o agnòstic o boletarire; simplement s'ha de voler sortir d'una organització privada sectària amb ànim de lucre i molt anticatalana.


Aquí les deixo:

1- Cal que aneu a la vostra parròquia, a la que us vau batejar, per saber-ne el nom concret i el dia que us vau batejar. Si la vostra mare ja ho sap, no fa falta que hi aneu a menys que volgueu avisar al cura i fregar-li pels morros que la seva missió evagèlica ha fracassat amb vosaltres.

2- Després cal obtenir el formulari. Aquest formulari no és únic ni oficial, ho podríeu redactar vosaltres, però n'hi ha de fets que estan molt bé i us ajudaran. Per exemple, si aneu a Ateus.org que és la pàgina dels ateus de Catalunya, en podreu baixar un de molt ben fet (i en català): [formulari a la pàgina] [formulari en format DOC]

3- Al formulari en qüestió hi ha una part deixada en blanc per a què hi afegiu les vostres raons personals, a banda de les que ells posen. Jo els vaig fotre un bon paràgraf recordant-los totes les dictadures que han recolzat, etc etc.

4- En aquesta carta o en un full a part, us recomano fer el següent. Això va sobretot pels de la diòcesi de Tarragona, perquè sé de bona tinta que la gent d'allí ha tingut més problemes. M'explico. El problema que tenen a Tarragona i a d'altres llocs és que no et concedeixen l'apostasia a la primera, sinó que et contesten per carta convidant-te a reflexionar la teva decisió i citant-te per a una trobada amb ells (no sé si amb el bisbe o sa mare). Està clar que és un element dissuasori per tal de que us desanimeu.

És per això que us recomano afegir al formulari o en una carta un escrit on digui que sou conscients del que feu, que no voleu trobar-vos ni quedar amb ningú i , especialment, que no dubtareu a recórrer a la via judicial per tal d'obtenir el que demaneu. Sigueu ferms.

5- Si de totes maneres us envien la carta on us citen per quedar o us volen fer pensar el tema dos cops, no us maoineu, toeneu a escriure, sense cap formulari, i sigueu durs, dient que esteu en el vostre dret (per privacitat de dades, dret d'associacions,...), que si cal anireu a judici, o que començareu a enviar cartes als diaris i a publicitar el procediment d'apostasia.

6- Envieu la carta a la vostra diòcesi corresponent, és a dir, a la que pertany la parròquia on se us van pixar al damunt, amb la referència "apostasia". Les diòcesis i les seves adreces les podeu trobar aquí.

7- Un cop heu rebut el document d'apòstata, és a dir, una carta on us diuen que ja no sou fidels de l'Església o quelcom semblant, podeu anar al cap d'un temps a la vostra parròquia i demanar el registre de baptismes (o com es digui) per certificar que heu estat esborrats o tatxats.


PS: és important també el que envieu la carta certificada amb acús de rebuda; així no podran alegar que no l'han rebuda. I adjunteu una fotocòpia del DNI.

La foto és curiosa...... sense comentaris

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu assessorament en la lògica tasca d'apostatar.

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo