..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dijous, 5 de febrer del 2009

Qué me dius!!!...

La portada del "Qué me dius", ha estat publicada al setmanari "Som Garrigues" d'aquesta setmana i porta una gran exclusiva d'en pepo i una gran preocupació per la meua persona després d'haver marcat un nefast resultat a la "VI cursa de l'oli".

Resulta que mentre uns van esmorzar, dinar i migsopar, jo encara corria pels prats secs de les garrigues, que i farem, son coses de l'edat i l'estat físic, pero hi haurà revenja i aquest cop serà a camp neutral. Hi ha multitud d'apostes en joc i gent infiltrada per col·laborar en la meua victòria o en la meua derrota.

Aquest cop no aniré de broma, apreparat pepo!!


Una gran cançó per acompanyar la meua ràbia...


2 comentaris:

Marta Leon ha dit...

No estàs sol, no tinguis por!!! cap... lesió sense resposta!!! ;)

Salut

folguereta ha dit...

han entrat amb aquest rotllo de la competitivitat aquesta gent i ja no tenen ni parents ni amics...

Tornarem a sofrir, tornarem a correr, tornarem a beure...

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo