..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

diumenge, 23 de novembre del 2008

l'enemic el tenim a casa...


Ràbia, és el que sents desprès de llegir l'última noticia a la pagina de la plataforma pro seleccions catalanes, que explica que la FEDME (Federacion ecspañola de deportes de montaña), ha fet el llit a la FEEC (Federació d'entitas excursionistes de Catalunya).

Com li ha fet el llit? Doncs tres dels dirigents de la FEDME, tots tres "catalans" i assalariats ecspañols que abans tots treballaven i dirigien la mateixa FEEC (Jordi Marimon, Joan Garrigós i Jordi Colomer) s'han encarregat estos dies (Juliol) de crear un nou organisme, el International Skyrunning Federation (ISF), per dissoldre la FSA (Federation of Sports at Altitude) que reconeixia a les federacions basca i catalanainternacionalment i per tant podien competir internacionalment. Amb la creació del nou organisme i l'elaboració dels nous estatuts, els ecspañols s'han encarregat de que sols en pugui formar part, una federació per estat, per tant la FEEC no en podrà formar part. I si recordem que al igual del Hoquei patins els integrants de la "seleccion" son tots catalans, amb les curses de muntanya ens passarà el mateix, els nostres corredors vestiran la "roja" i deixaran de ser els nostres. Cal recordar que els catalans i catalanes dominen el medaller del campionat del món des de fa anys... i

No ens fareu espanyols...

i altre any, ara que els nostres clubs o centres ens citaran per dir-nos quina llicencia federativa volem per al proper any, insto a tots els federats i federades a passar de la FEDME i federar-se exclusivament a la FEEC, com jo fa tants anys que faig... Ni un cèntim a la FEDME!!

"Kilian Jornet i Tofol Castanyé el dia en que Kilian és va la proclamar campió del món de curses de muntanya 2007 (este any també ha estat campió del Món amb Catalunya, tot i que no corria amb la samarreta de la selecció per uns entrebancs amb els patrocinadors) i el tercer lloc per al mallorquí Tofol també corredor de la selecció catalana"
si en voleu veure més fotos: enllaç

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu suport, el que ens han fet és una "marranada", per donar-li un nom a quelcom que no te nom i el més trist és que han estat catalans, si bé l'únic que en tenen és haver nescut a Catalunya, per que de sentiments està clar que són més españols que l'Aznar.

Lluís Aloy
Seleccionador Català de Curses de Muntanya

folguereta ha dit...

l'únic antídot és la independència, i no pensar-hi més en esta colla de xusma!!

Anònim ha dit...

Sabeu la darrera, la federació espanyola ha convocat a la seva selecció, els propers dies 13, 14 i 15 de febrer al Mas Silvestre de Dosrius. quina barra, a sobre els convoquen a casa nostra. Estaria bé que hi anessim els màxims possibles a fer-lis la guitza als botiflers d'en Marimon, garrigós i companyia. Animem-nos.

Anònim ha dit...

i espereu-vos que encara hi haurà més sorpreses i moviments estratègics de la fedme...

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo