..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimecres, 7 de maig del 2008

VIÑAROCK? i jo dic SI, SI, SI,,,

Res, un poc de reportatge fotogràfic del Viñarock...

La primera foto amb n'Edu, el bataca de la fuga.

La següent amb l'Iker, el cantant dels DIKERS , gran grup i gran personatge aquest, que va compartir part del concert de Marea amb Bell-lloquins, fragatines i una Bell-lloquina.



Un altra amb en Miquel Ramos d'obrint pas, em quedo d'haver assistit al concert d'obrint pas amb una màxima assistència, almenys per jo.

"ELS PELS DE PUNTA..."



Amb la nostra estimada ninadefil, que va acompanyar-nos en les nits de rumba i ens va deixar uns petits trets artístics a les nostres cares i per la seua rialla permanent.

I aquest pesat que surt a totes les fotos amb jo, no és pas en Fidel Castro, és el cantant de Killer Retretes i també el meu germà. "Per que els amics els tries i la família et toca"





I per ultim el gran PERET, amb la cançó que va tancar el festival, acompanyat de los delinqüentes, el muchachito bombo infierno i el Kiko Veneno.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jodeeeer, el Ramos, el meu amor platònic!

Joan ha dit...

Sou internacionals!!!

IN THE WORLD!!!!!

de qui es la gorra?

folguereta ha dit...

Pensava que el teu amor platònic era el de Strombers...

Li preguntaré a la ninadefil el tema de la gorra.

Anònim ha dit...

ke va! per favor, de tots és sabut (menys de tu) ke el ramos és el meu amor platònic! jejej

Lo d'Strombers es unaltra cosa...

Anònim ha dit...

sóc tota una artista en termes de decoració.. :)

tothom em pregunta per una gorra..sento dir-vos que no sé res d'una gorra, almenys no m'en enrecordo pas!


apa ponentí un petoo
ninadefil

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo