..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 12 de maig de 2008

Pereça...

El passat dimecres vaig anar al concert de PEREZA als Camps Elisis de Lleida i així vaig passar de vore el tant esperat passadís de 90 min que va fer el Barça als Merengues. Bé, el motiu no era anar al concert per no vore el futbol, era perquè sóc un "grupi" de PEREZA, us recomano els seus directes.
Tampoc us escric per dir-vos com vaig xalar al concert, us escric per ensenyar-vos l'entrada amb la qual vaig accedir al recinte del concert.


El Català correcte passa'l...
Mai escriurem concert amb Ç, sempre amb C!!

Aquí els tenim fent una gran versió d'un altre gran grup EXTREMODURO...

Ama, ama y ensancha el alma

2 comentaris:

laura ha dit...

i tu em dius grupi a mi...

Ori ha dit...

Bones David, com va pel pla? espero que be, segueix tenint-me informat, de les festes majons i ara a l'estiuet, les activitats que aneu fent amb el centre excurcionista.
Espero que ens veguem a la festamajor de (quan es setembre o octubre?...)
Ja end veurem, cuida't