..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 23 de juliol del 2007

properes ofertes de feina...

La primera oferta de feina:


Caricaturista moderat i borbònic:

La publicació setmanal “el jueves”, cerca caricaturista temporal, per baixa penitenciaria de l’anterior.

Mare meua en quina mena de censura quotidiana vivim... algú em pot dir que fan els borbons a part de criar com a conills?

Els catalans no tenim rei!


La segona oferta de feina:

No sé el nom exacte però podria ser: "retratorobotista".

Aquest es el meravellós retrat robot que es va atrevir a fer la policia nacional d’un dels etarres fugit. Algú s'atreviria a renovar-li el contracte?

Algú s’imagina un paio com aquest passejant desapercebut entre la gent? Potser si que es va barrejar entre la gent que assistia al FIB i els efectes dels psicotròpics el feien invisible a llurs.

Però per la mort de Déu, que aquest paio sembla en harry pooter.


En fi, que el futur del mòn laboral passar per unes bones mans i uns llapis


Salut i a practicar

1 comentari:

Rosana ha dit...

Doncs, anticipada coste 11 euros, a taquilla 15. I comence cap a les 23'00h. Avui m'he enterart de que son dos concerts: Mon y Pereza. Per això dic que comence a les 23h. pq a l'entrada fique que a les 23'30h. però no possava res de Mon, i la gent de la web d'aquest diuen que a les 23h Això és tot el que sé.

Saluts!

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo