..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 18 de juny de 2007

Orain Herria Orain Bakea!!!

Ara fa uns dies la banda d'ETA va trencar la treva. Sembla que durant les negociacions que van mantenir el govern i ETA ningú va gosar a fer una pasa enredera per desprès poder-ne fer dos endavant!!

Que ningú es pensi, ho es cregui que la policia acabarà amb ETA, o que ETA acabarà amb l'Espanya cavernícola!

Al 2007,... i tornant a entrar al cercle viciós. ETA tornarà a decidir el futur de Madrid.

La transició torna ha estar viva!Per tot això sembla que el Komando Garrigues ja s'ha posat les piles i ha enllestit el seu primer comunicat....2 comentaris:

Anònim ha dit...

nahiko gustu txarrekoa bideoa, ez dakizu indepentismoari borroka armatuak egoiten dion mina.

de bastante mal gusto el video, no sabeis el daño que hace la lucha armada al independentismo. si vivierais en Euskal Herria os variais cuenta y bromear con cosas que hace tanto daño a este pais es de muy poco respeto.

folguereta ha dit...

Kaixo

Tu creus que nosaltres no som concients del mal que fa la lluita armada al independentisme? i tant que ho sabem... i de sobres.

I jo crec que és de molt bon gust saber-se riure d'un mateix.

atsegin handiz


gabon