..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

diumenge, 13 de febrer del 2011

fer-te teu un projecte...

Bones a tothom, tant dies el blog parat, segur que us fa pensar que us escric per demanar-vos algo, no? Doncs sips.... us vull demanar quelcom....


Vos escric per a fer un acte tradicional de TOTA LA VIDA: Demanar-vos diners, els diners que vulgueu, ho els que pugueu. A voltes és vol, i no és pot i altres és pot i no és vol.
Ja se que sóc molt original però no ho puc evitar.

Crec que la causa és molt justa: Poder fer un llarg metratge que ens emocioni i represente la nostra terreta i la nostra època com cap altra. Poder fer un PELICULON!!!
El projecte és: ARRÒS MOVIE
i la intenció: generar un IMAGINARI COL· LECTIU.
La idea: del col·lectiu compartirdonagustet.net


Per que us demano diners? doncs per que aquest "peliculon" és financii de la manera més "tradicional" amb festes, productores, subvencions, sponzors, però ara és necessita fer un primer aspentonet de diners i és aquí d'on entreu la gent propera, la gent amb la que no tan sols tinc prou confiança per a demanar-vos favors, sinó que a més us demano "cuartos", "peles", "money", "diners" .... en plena crisi.

La nova manera de finançar que s'està fent servir per fer fer l'arrosmovie.info és diu Crowdfunding (És una innovadora forma de finançar projectes de forma col·lectiva (Crowd = multitud ; Funding = finançament)), i ja ha aparegut a TV3, btv, fotogramas, El pais, radio3, radio4..., però ja veieu que és paregudíssim a com s'han finançat sempre els projectes que no estan en la IndustraCultural. La lògica és que moltes aportacions petites fan una gran suma (sols no puc, amb amics sí). Aquesta és una de les maneres quotidianes de finançament que s'utilitzen als EEUU, on les subvencions publiques no existeixen, fins i tot la campanya de n'Obama fou finançada amb crowdfunding. Ara a casa nostra en plena crisi les subvencions desapareixeran i el crowdfunding serà el pa de cada dia en tota mena de projectes, pelis, teatre, concerts, llibres, etc...

La cosa és que, si us va bé i teniu targeta, podeu fer un ingrés a partir 10€ fins a 1.000€ i entreu en el famós sorteig de la paella per a 30 i segons la quantitat et guanyes el DVD de la peliculassa que t'enviaran a casa, o la camiseta, o aparèixer en la peli, o barra lliure en el fieston que és farà durant el rodatge de la peli...

Fer l'ingres és ràpid i fàcil en aquesta plataforma: Vekami.com

Hi ha 30 dies per recollir 8000€ o no és rebran el diners el diners. És un repte si més no prou Divertit!!

La responsabilitat és molt gran i si ens ajudem, aquest projecte ens el farem nostre i sentir-nos nostre aquest projecte, serà quelcom molt gratificant quan el projecte arribi a la seua fi.
Aquesta és una invitació que us faig i si creieu que algú o alguna, podria també tenir el gust en recolzar-nos no dubteu en convidar-lo també.


Amics i amigues, vivim dies de canvi i hem de tenim ganes de jugar-los
Arròs Movie

Moltes gràcies

Podeu fer les aportacions a: Verkami - arrosmovie.info


--

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi, this weekend is pleasant designed for me, because this occasion i am reading this enormous educational post here at my residence.


My blog post: cash for settlements
My page :: sell structured settlement

Anònim ha dit...

Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
are you using for this website? I'm getting tired of Wordpress because I've had issues with hackers and
I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Here is my webpage sell structured settlement payment

Anònim ha dit...

Hi there, I found your web site by means of Google at the same time as looking for a similar subject, your site got here up,
it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Hi there, simply changed into aware of your weblog via Google, and
found that it is really informative. I am going to watch out for brussels.

I will be grateful if you continue this in future. Numerous other people
will probably be benefited out of your writing. Cheers!


Feel free to visit my web site: annuity payment calculator
Also see my web page: structured settlement buyout

Anònim ha dit...

Appreciate the recommendation. Will try it out.


Here is my homepage :: sell structured settlement payments

Anònim ha dit...

missatge lloc excepcional. Jo vaig a marcar i veure molt més sovint. M'agrada molt la plantilla de pàgina web

Anònim ha dit...

Very good blog you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed in this article?

I'd really love to be a part of community where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

Here is my website find out

Anònim ha dit...

Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
Very useful information particularly the closing phase :
) I care for such information a lot. I used to be looking
for this certain information for a long time.
Thanks and good luck.

Here is my blog: check my reference

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo