..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 29 de setembre del 2008

no + punks morts...

Durant un parell de setmanes he estat fent un curs de progressió en cretes. Dos jornades teòriques i quatre de pràctiques. 10 alumnes, a parts iguals sexualment parlant, dos excel·lent instructors i un excel·lent monitor tots tres pertanyents a l'ECAM.


És probable que a molts i moltes de vosaltres us hagi aparegut a la vostra ment una foto d'esta mena per descriure aquest curs, però nops, el curs no era de perruqueria urbana, era d'alta muntanya.

Per a fer un paral·lelisme entre el curs i el cap d'un punki, em podria col·locar davant del mirall amb un enorme pot de gomina i mentre em dissenyo una enorme cresta, em posaria al lloc dels meus dit resseguint el perfil de la cresta a l'hora de polir-la per deixar-la enllestida.



i es que quan has fet escalada i has recorregut gran part dels pics dels pirineus, el següent pas és progressar en crestes, per a poder fer força pics en una sola jornada...

us deixo unes fotos...

a la cresta de Coll de Nargó

en una "role" a Vilanova de Meià...

quan la vida et penja d'un "friend"...
a la cresta de Coll de Nargó...
la" pica d'estat" per damunt del mar de núvols...

les dos primeres cordades obrint via...
la primera cordada per dalt de tot...

les tres cordades al cim del bessiberri mig sud, l'altra qui sap on estava...

i un parell de cançons que van estar sonant durant tota l'estada als Pirineus...






6 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja! cada dia actualitzacions més frikis....vas perdent facultats, David!

Anònim ha dit...

M'he proposat de fer un comentari de text de la teva magnífica actualització del blog...espero que t'agradi...


(tenint en compte que no sabia que aquesta petita "obra d'art" estava per acabar...)

Joder David, es que ets un crack! La segona versió ampliada i corregida encara és més friki! jaja amb anglicismes i tot! què atrevit!

Però t'he de dir que tot i la segona revisió que has fet comencem malament...a la primera linia ja hi ha una paraula que no concorda amb el text (nose si es pot considerar falta) que el teu super-corrector nivell D de català no ha "detectat"!

Això de la paritat, (tema que sempre recalques) "cutreja" una mica aquí, dit d'aquesta forma ("sexualment parlant"...xD).

I dius que encara falten més fotos? Uf! Encara més? Però si totes són iguals (muntanyes, arnesos, cascs, gent,...). Ja ens ho creiem que hi has anat, home! Ja sabem que això és molt més dur que caminar (perquè com va dir el poeta "caminar no cansa gens")però no ens bombardegis amb més fotografies, que no se les mira ningú!

Bé, fins aquí el comentari de text (és el que té avorrir-se i tenir ganes de tocar la moral) que podria ser molt més extens, però tampoc em vull passar.


Ah! I ja deixo per les teves fans anònimes lo de dir: "ooh, què valent ets, David!", etc, etc.


Apa bonanit,friki ;p

folguereta ha dit...

lo que s'ha d'aguantar de la companya de pis...

Anònim ha dit...

Mira el nostre David! ja sabia jo que encara eres punky! qui poguès viure un rivaival de nits de festa folguerina i bell-lloquina! No hi ha res millor que un folguera fent el punky, ho prometo! jaja

P.D: ja saps que per ser punky a mi no em calen crestes.

;)

folguereta ha dit...

tu has estat una afortunada, ara ja ets mes pijeta, es lo que te l'edat..

que en queda d'aquelles nits a la sala nomon, amb les teues companyes partin-se la cara per a vore qui era mes punki....

kins temps aquells...

Anònim ha dit...

Encara sóc igual de punky, no ho dubtis. T'ho demostro quan vulguis!

Afortunada molt,igual que tu guapet!

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo