..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dilluns, 16 de juny del 2008

de congrès..

El dissabte vaig fer una jornada completa per Barçalona, concretament a l'edifici del fòrum.
Jornada completa e intensiva, ja que de 9 del matí fins a les onze del vespre no em vaig moure d'allà.
I res, pels i les frikis que vulgueu saber com va anar el congrés, us deixo una página que explica tram per tram tot el congrés. Congrès on-line!!


També us deixo el discurs del grandíssim i presidenciable Joan Carretero, que com va dir un company: "és el nou Carod". El discurs fa referència a la defensa de la ponència de reagrupament.cat. AUDIO




Jo em quedo amb uns quants fets i detalls.

Les grans interversions d'en Hèctor Bofill, Elisenda Paluzie, Uriel Bertran, Rut Carandell i Joan Carretero.














Les patètiques defenses de la ponència, per part d'en Bernat Joan.

La cara d'en Xavier Vendrell, desprès de conèixer que la militància va votar-lo negativament per entrar a l'executiva partit.

i les nostres cares...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Quines fotos més xules...En tens més? Sóc l'Elisenda, d'EI, ens les podries enviar? A info@esquerraindependentista.cat

Anònim ha dit...

hola crac!

x les fotos dedueixo q vau estar a dalt a l'amfiteatre: x això no mos vam vere..

carretero: lo carod del futur? m'agrada la idea!!

no n'hai sortit massa content del congrés: em semble q entrem en una etapa on els presidents sortint i entrant faran tot el q podran x fotre's entre ells..

vai marxar després d la votació a consellers i a l'executiva i em vai perdre la darrera votació i les escenes finals: ohh!

folguereta ha dit...

Bones company i companya!

Elisenda te passat al facebook la direcció on hi hi totes les fotos que tenim...

Jaume vaig estar fins al final al congrés, peró vam estar per dalt, per baix, per la dreta, per l'ESQUERRA, jeje

Salut i anims...

imatge Memòria Esquerra.cat · Logo