..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimecres, 16 de gener de 2008

the bodies...

Doncs el passat dissabte vaig tenir l'ocasió d'anar a Barçalona a vore l'exposició "THE BODIES", i la gran sort potser també anar-hi amb tot una fisioterapeuta com la pispireta, que va donar resposta resposta detallada de tots els meu dubtes.

Us recomano aquesta exposició, és impressionat la feina d'estos científics per tal de mostrar-nos amb cossos reals, tot el que tenim els homes i dones dins nostre.

Merci "pispi" per la pedagogia corporal!


Vídeo


I és que si tinc tot això dins, estic mal aprofitat...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Normalment paso pel teu blog, però mai havía deixat comentaris.
Felicitats, m’agrada molt.
: )

He trobat aquest vídeo i em sembla molt curiós. Es tracte d’un reportatje d’una cadena de tv de no sé on, en el que es parla dels fenòmens extranys que han passat en un monestir a prop de Manresa. Aquí teniu el link.

http://www.youtube.com/watch?v=2aSIDBRqKMs

folguereta ha dit...

He mirat el vídeo, és força curiós..

Benvingut al bloc, i et convido a participar-hi... tot i això t'agrairia si et plau que no fessis ús de l'anonimat, cercar un alies tampoc es tan complicat...

Merci i ens vem per ací