..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimarts, 1 de gener de 2008

una guineu al peu de la gespa de san mamès...

Us deixo unes fotos que m'ha passat la guineu, (àlbum de fotos) que estava acreditada per premsa al Euskal Herria - Catalunya.

El que més malparat va sortir en el partit, i al que tots els catalans i catalanes desitgem un molt bona recuperació i agraïm que hagués donat tot i el millor durant el partit... Jorquera estem amb tu!
Les seleccions nacionals sota el lema "una nació una selecció - nazio bat selekzio bat".
En esta selecció i falta nació...
Construir o destruir?I el més gran de la nit, el ponentí Bojan,i la foto del gol del Bojan, amb quina naturalitat va fer el gol el noi...3 comentaris:

Marta. ha dit...

aiiii el bojan...
folguereta! ja saps que em va saludar després del gol???

folguereta ha dit...

clar que vaig vore com et saludava, estava ben aprop teu... però és més cordial fer-li un truc per telefon desprès del partit, i convidar-lo a fer un vol, encara que no vulgui... no?

SANDRA ha dit...

que engominat que mos anabes!!!!jeje