..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

diumenge, 9 de desembre de 2007

6.403.827...

En Joan Ferran parlamentari del PSC despertava al seu bloc amb un text digne de crítica o de fer un paral·lisme demagògic a l'altura de ravieta de pati d'escola.

"La manifestació no va ser res extraordinari, 6.900.000 catalans es van quedar a casa".


Doncs si contem que el principat té 7.200.000 ciutadans i a la seua persona i partit, el van votar en els últims comicis 796.173 ciutadans, també li podríem dir al senyor Joan Ferran, que 6.403.827 principatins, no el van votar ni a ell, ni al seu partit. Gairebé tanta gent com la que és va quedara a casa.

Ja havia estat a la manifestació del 18-f i vaig assistir a la del 1-d, les dos manifestacions van ser multitudinàries, peró una cosa queda clara, i és que el independentisme és més fort que mai en la societat catalana i s'està avançant de manera imparable en la construcció de la majoria social, hi això els fa por a tota la crosta espanyolista que encara resta en la societat catalana. I que ningú es pensi que es munten aquestes manifestacions per reclamar 4 euros al madrid dels ministeris, o per que els trens arribin a l'hora, el rera fons de les manifestacions, van per assolir la és la plena sobirania nacional.
TENIM EL DRET DE DECIDIR, com els Kosovesos i les Kosoveses, que aquesta setmana els veurem sortir el seu país al mapa. I cada cop son més les nacions que s'apunten a la secceció dels seus estats, El pròxim país.... Escòcia?

I naltres quan? 2014?

4 comentaris:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Què tal? Totalment d'acord. Jo en vaig fer un apunt al respecte: http://maiolsanauja.blogspot.com/2007/12/joan-ferran-la-crosta-socialista.html

Ens enllacem?

Una abraçada company

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Enllaçat ;)!

PS: "Sanaüja" amb dièresi jejeje

low ha dit...

escòcia va amb c

folguereta ha dit...

uis!! em perdones?