..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dimarts, 15 de maig de 2007

Utiliza'ns - Anem endavant!

Volta rera volta les JERC anem ampliant la nostra participació en les diferents llistes municipals d'ERC, així mateix hem tornat a batre el nostre propi sostre. I estem convençuts de que també batrem el sostre de regidories.

Al meu poble som dos els militants de les JERC que formem part de la llista d'ERC, i un amb possibilitats de possicionar-se com a regidor.


El programa de joventut d'ERC-Bell-lloc d'Urgell que vam estar dissenyant entre tots i totes els

i les militants del poble es basa en 4 temes i aquí en deixo les principals propostes.  • Administració: Transformar la regidoria de joventut en la d’emancipació juvenil per tal

    d’incidir directament en les dificultats en que es troben el joves a l’hora d’emancipar-se i garantir la trasversalitat de les polítiques de joventut.
  • Participació: Impulsar la creació del Consell Local de Joventut, per tal de que aquest actuí com a interlocutor entre l’administració i els joves i participi directament en la creació del Pla Local de Joventut.
  • Treball: Potenciar i promoure una borsa de treball així com l’assessorament i formació dels joves inscrits.

  • Habitatge: Creació d’una Borsa d’Habitatge Jove, com a òrgan encarregat d’oferir informació actualitzada sobre la complexitat de la legislació en matèria d’arrendament i per tal de que actuí com a agència immobiliària defugint així també de comissions per serveis prestats.
    Cedir sòl públic per tal de que la Generalitat promogui habitatge de protecció oficial amb la garantia de que un 50% estiguin reservant als joves.ANEM ENDAVANT!!!

5 comentaris:

folguereta ha dit...

Ei merci marc per alertar-me de l'error al l'escrit!!

Doncs no, no sóc el mès joves. Hi ha una noia, la Sandra que encara és mes jove que jo!

merci

gretel ha dit...

quina patxoca noi!

Lo Marc ha dit...

De res home, teniu al Carod a la llista, aquell de l'esquerra de tot que està plantat, ho sembla!!! je je
Au salut i sort a les eleccions!!

Lo Marc ha dit...

Per cert, quants regidors teniu ara mateix?

folguereta ha dit...

Doncs ara mateix, de moment 3!