..............Explicaré un exemple que explicava Lanza del Vasto. Al Sudan africà, que era el lloc on els portuguesos primer i els espanyols després agafaven esclaus, hi havia una tribu que es deia dels felates. Quan hi passaven els portuguesos pel Sudan recollien els esclaus, se’ls enduien caminant fins al mar, travessant tot el Sàhara i els portaven a Amèrica, amuntegats a les bodegues dels seus vaixells. Doncs bé, en arribar a aquesta tribu i capturar els homes, aquests es deixaven caure a terra i els havien d’arrossegar. No menjaven, ni bevien, ni parlaven, se’ls hi morien pel camí i no sabien què fer amb ells. Els portuguesos s’avisaren entre ells dels problemes que hi tenien, i decidiren saltar-se aquella tribu ja que no els era gens rendible. Amb el sacrifici d’uns quants se salvaren moltes vides. Si cada un, solidàriament, intentava protegir la seva tribu, amb tres o quatre n’hi havia prou. És la no cooperació portada a l’extrem. També explicava Lanza del Vasto que les orenetes no poden viure en gàbies perquè ni canten ni mengen. Es moren. -FILOSOFIA I PRÀCTICA DE LA NO VIOLÈNCIA- (Xirinacs) --- TOTS HEM DE SER MÀRTIRS

dijous, 28 de desembre de 2006

La Generalitat es disposa a comprar armament pesat pels Mossos d'Esquadra

INNOCENT!!!

Aquesta era la broma del dia...


És una dada molt contrastant la que informa avui el racocatalà sobre la sessió parlamentaria d'avui.

Opineu vosaltres mateixos...

Segons acabem de saber, la Generalitat de Catalunya segons el DOG del 27/12/2006, té previst comprar properament vuit tancs xinesos Ma-T-02 i Kiang-T/C, a més de cinc caçavions xinesos del tipus Shang-Hwa 704 (que són pràcticament rèpliques dels caces russos MIG-27 encara que millorats técnicament), per tenir-los en disposició i en plena capacitat de rendiment al voltant de mig any. Encara que s'ha intentat contactar amb la Conselleria d'Interior constantment per rebre'n una confirmació o una explicació sobre els motius de l'adquisició, cap responsable ha pogut atendre'ns per a informar sobre la questió en ser periode vacacional.

Per una altra banda, si s'ha pogut tenir aclaracions de part del Cap de Relacions Internacionals dels Mossos d'Esquadra, el Sotstinent Miquel Albiñà, qui en entrevista telefònica ha confirmat que des de la Conselleria d'Interior s'ha vist convenient comprar aquestes armes per poder comptar amb més i millors efectius per defensar-se de "possibles intervencions agressives organitzades contràries al govern"; més concretament serien destinades en un futur a l'aeròdrom d'Alfès (Segrià), i que actualment s'està ampliant -aquest punt sobre la destinació final peró, no està completament verificat-; el sotstinent també ha confirmat que encara que sap de rumors que apunten sobre discussions sobre l'adquisició d'armes de destrucció massiva (més especificament de cinc caps nuclears a una antiga república ex-soviètica), d'aquest tema no en té coneixança pràctica, encara que diu que la Generalitat en no ser un estat, no està vinculada al Pacte de No Proliferació Nuclear, i per això no n'hi haurienmitjans legals per actuar amb embargaments o amb dissuassions contra el comprador o contra el venedor en no trencar cap part les convencions internacionals establertes.

Esperem poder continuar informant, així que en tinguem més informació.